Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2016 22:46 - Билков тоник за забременяване
Автор: elionoranedyalkova Категория: Рецепти   
Прочетен: 1276 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Билков тоник за забременяване

Ето рецептата, която е помогнала на много млади жени да се сдобият с така мечтаната "рожба". Билковата смес е дадена на дядо от старата майка Мара. Но днес, благодарение на технологиите, мога да я споделя с вас в пълния и вариант от рецептата на П. Димков.

С ръка на сърцето мога да кажа, че аз и братята ми и сестра ми сме се появили на този свят, благодарение на нея.
Днес имаме още 6 бебета, появили се на този свят, благодарение на него.
Бъдете здрави!

Причини за безплодието: Причина за безплодие бива както продължителното предпазване от забременяване, особено в началото, докато още не се е родило първото дете, така и умишленото помятане на първото дете, последвано от кюртаж. Към местните причини спадат различни смущения и ненормалности в развитието на половите органи, полова недоразвитост, възпаление на влагалището, поради бяло течение, запушени или срастнали тръби, матката, тръбите или яйчниците, причинено от гонорея, туберкулоза или обикновени инфекции, тумори и др.

Рецепта за билков тоник за забременяване:

Сутрин, обед и вечер 30 минути преди ядене жената да взема по 1 супена лъжица от следната смес: 1 кг чист маслинен зехтин, 1/4 кг пудра захар, 1/4 л мастика (ракия), 20 г черен пипер, 20 г карамфил (зърна), 20 г канела, 20 г бяла дъвка и 20 г исиот на прах.

Приготовление: Пиперът, карамфилът, канелата и бялата дъвка се счукват на прах и се разбъркват да стане хубава смес, към която се прибавят зехтинът, захарта, исиотът и мастиката. Преди всяко вземане сместа се разбърква добре, защото се утаява на дъното.

Най-добре е лечението да започне на другия ден след свършването на менструацията и да продължи до началото на другата или по-другата менструация в зависимост от регулирането й, степента на бялото течение и наличието на болки в половите органи.

През време на лечението половите сношения да се разредят наполовина, като се вземат мерки против забременяване. Освен това и самите сношения да не стават вечер по време на самите приложения. В хладно време жената да внимава да не настине – да се пази от течение и да носи по-топли дрехи, бельо, чорапи и обувки.

Ако по време на лечението менструацията не дойде в необходимия срок (при наличност на полови сношения без пазене), лечението да се прекрати, за да не се предизвика помятане от горещите приложения.

Половото сближаване е резултатно, ако се използва най-вероятното време за забременяване, а това при редовен 28-дневен менструационен цикъл е времето между 10-ия и 17-ия ден от началото на последната менструация, т. е. в средата между две менструации.

Преди половия акт жената трябва да си направи гореща промивка с чай от ленено семе или със солена вода.

През време на акта да се следи, сладострастните спазми да се проявят едновременно и у двамата.

Когато мъжът и жената са се въздържали дълго време (2–3 месеца) от полово сношение, при първото сближаване почти винаги става оплождане.

из "Българска народна медицина" - П. Димков




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elionoranedyalkova
Категория: Рецепти
Прочетен: 325251
Постинги: 165
Коментари: 25
Гласове: 143
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930